Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Piknik a parkban

Piknik a parkban Kultúra

Mivel meleg volt és van, a Sepsiszentgyörgyön zajló 5. Avantage Esztétikatábor pedig az ételek körül forgolódik, a szervezők nagylelkűen úgy gondolták, másokat sem hagynak ki a jóból, és ma 17 órától a központi parkban pikniket szerveztek, ahol – ahogyan az dukál – lesznek finom falatkák, előadás, hűsítő kortyolnivalók és szórakozási lehetőség (gyerekeknek is!).

Ezúttal nem igaz, hogy „ha hoztok, esztek”, mert a helyszínen is kínálgatnak finom falatkákat a tábor szervezőcsapatának és a Vendelin vendéglőnek köszönhetően, de aki nagyobb kapacitással tünteti el a kaját, azért vihet magával tartalékot. Jancsó Enikő élőben bemutatja és elmagyarázza a pale ale sör készítésének módozatát, míg a Tein Teaház finom fehér és rozé fröccsöket készít a résztvevőknek. Az esztétikatábor meghívott előadói is részt vesznek a pikniken, lehet velük elmélkedni az étel változó kulturális szerepéről és ábrázolásáról.

A szervezők a gyermekekre is szeretettel gondoltak, számukra egy medencét és játszósarkot rögtönöznek, nemcsak nekik ajánlott vízipisztolyt és játékos kedvet hozni. Lesznek függőágyak, zene, szóval teljes körű piknikélményben részesülhet minden résztvevő 16-tól 21 óráig (ez lehet több vagy kevesebb is – mulatós zene és sör viszont nem lesz!).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük