Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Öt nap jutalomtáborozás

Öt nap jutalomtáborozás Kultúra

Július 18–22. között hatodik alkalommal rendez olvasó- és kézművestábort a csernátoni Haszmann Pál Múzeum és a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár háromszéki diákoknak.
A táborozáson a júniusban Szárnyas bocs és lázadó szalmabábuk címmel 5–8. osztályos háromszéki diákok számára rendezett műveltségi és kreativitási vetélkedő első nyolc helyezett csapata, összesen huszonnégy diák vesz részt, akikre tartalmas öt nap vár.
Az ébresztőt minden reggel bodyART torna követi Sylvester Rékával, majd Gombos Péter, a Magyar Olvasástársaság (HUNRA) alelnöke olvasótábori műhelyfoglalkozásokat tart, D. Haszmann Orsolya és Haszmann Gabriella, továbbá Márton Krisztina (Teleki Téka, Marosvásárhely) irányításával kézműves foglalkozáson vesznek részt a diákok, esténként Fándly Csaba kaposvári színművésszel színdarabot tanulnak be, amelyet szombaton bemutatnak, emellett lesz író–olvasó-találkozó Miklya Zsolt és Miklya Luzsányi Mónika magyarországi költő-írókkal, zenés foglalkozás, továbbá keresőjáték a múzeumban és gyűjteményében. A vetélkedő és a tábor fő támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük