Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Művész Mozi by Cityplex programja

Cím: Hupikék törpikék – Az elveszett falu (amerikai családi animációs film, 89 perc)

AG

Program:

Március 25.: 11:15 R, 13:00 r

Március 26.: 11:15 R, 13:00 r

Leírás: A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De történetesen csak újabb kalandokba keverednek, és alig tudnak kikászálódni a csávából.

Forrás: port.hu

 

Cím: Élet (amerikai sci-fi, 103 perc)

N-15

Program:

Március 24.: 20:30

Március 25. 20:15

Március 26.: 20:15

Március 29.: 20:30

Március 30.: 20:30

 

Leírás: Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet.

Forrás: port.hu

 

Cím: Bukós szakasz (amerikai akció–vígjáték, 100 perc )

N-15

Program:

Március 24.: 20:15

Március 25.: 19:30

Március 26.: 19:30

Március 27.: 18:15

Március 28.: 18:15

 

Leírás: Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket? De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen. És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon…

Forrás: port.hu

 

Cím: Alibi.com (francia komédia, 90 perc)

Ap-12

Program:

Március 24.: 18:30

Március 25.: 15:00

Március 26.: 15:00

Március 27.: 20:15

Március 28.: 20:15

 

Leírás: Az államügyészhez bekopogtat egy nő, aki bejelenti, hogy egy bizonyos hazaárulási perrel kapcsolatosan perdöntő bizonyítékok vannak a birtokában. Arra kéri az ügyészt, ejtse a vádat. A nő elmondja, ő a vádlott jóbarátja, s most került kezébe egy orvosi zárójelentés, mely igazolhatja, hogy a vádlott nem beszámítható. Amikor egyértelművé válik, hogy az ügyész nem kívánja figyelembe venni az enyhítő körülményeket az ítélet meghozatalában, a nő elfogultsággal vádolja. Bebizonyítja, a vádlott a magánéletben riválisa a törvény őrének, aki most el akarja tenni láb alól vetélytársát. Bár az államügyész válaszút elé kerülve újra átgondolhatja szakmai jóhírének kockáztatását, a szerelemféltés ismét győz.

Forrás: port.hu

 

Cím: A szobalány (dél–koreai romantikus dráma, 141 perc)

IM-18

Trailer

 

Program:

Március 29.: 20:45

Március 30.: 20:45

 

Leírás: A szobalány az 1930-¬as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

Forrás: port.hu

 

Cím: Az ismeretlen lány (belga filmdráma, 113 perc)

Ap-12

 

Program:

Március 25.: 17:00

Március 26.: 17:00

Március 29.: 18:15

Március 30.: 18:15

 

Leírás: Egy fiatal doktornő hosszú munkanapja végén még túlórában adminisztrál gyakornokával, amikor a rendelője ajtaján csöngetnek. Az orvos úgy dönt, a záróra után nem nyit ajtót. Másnap reggel a rendőröktől értesül róla, hogy egy halott lányt találtak a közelben. Rövidesen kiderül, az ismeretlen lány csöngetett be előző este rendelőjébe. Igaz, az ipari kamerák tanúsága szerint akkor még nem volt semmi baja, s utóbb egy eséstől kapott ütés okozta a halálát. Mivel a rendőrség semmit nem tud a halott személyazonosságáról, bűntudattól vezérelve maga próbálja kideríteni a lány nevét, valamint hogy ki lehetett a felelős a haláláért. Ahogy az ismeretlen fényképével kérdezősködni kezd, egyre több embert hoz kellemetlen helyzetbe, s idővel már saját maga is bajba sodródik.

Forrás: port.hu

 

Cím: Szépség és a szörnyeteg (amerikai musical, 123 perc)

AG

Program:

Március 24.: 18:00

Március 25.: 11:00 R, 17:45

Március 26.: 11:00 R, 17:45

Március 27.: 18:00

Március 28.: 18:00

Március 29.: 18:00

Március 30.: 18:00

 

Leírás: A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története. A gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével, és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Forrás: port.hu

 

Cím: Sleepless (amerikai akciófilm, 95 perc)

N-15

Program:

Március 27. : 20:30

Március 28. : 20:30

 

Leírás: Vincent Downsnak megvannak a saját kis titkai. Miután tudta nélkül eltulajdonít valamit, ami a helyi maffiavezért illeti, elrabolják a fiát. Downs csakhamar a törvény másik oldalán találja magát, és semmitől sem riad vissza, hogy megmentse a fiút. Csakhogy a maffia minden áron holtan akarja látni a férfit.  

Forrás: mafab.hu

 

Cím: A lovasíjász (magyar dokumentumfilm, 115 perc)

AG

Program:

Március 25.: 15:30

Március 26. : 15:30

 

Leírás: A film Kassai Lajos tevékenységével, az általa újrateremtett – csak az elődeinkre jellemző ősi harci képességgel – a lovasíjászattal, ennek szellemi hátterével, az abból létrejött, a világban futótűzként terjedő sporttal foglakozik. Mindezekről számtalan anyag található az írott és elektronikus médiában. Hasonló témával foglalkozó könyve már több kiadást megért, több nyelvre lefordították. Kínában sztárként ünneplik mind a bemutatókon, mind a televízióban. Ha Hollywood olyan szuper produkciót forgat, amiben lovasíjászok szerepelnek, akkor őt kérik fel szakértőnek és ő tanítja be a sztárokat, mint a legutóbb Kínában forgatott filmben Matt Damon-nak.

Cím: Rock Csont (amerikai, kínai animációs film, 80 perc) – román és magyar szinkronnal

AP

Program:

Március 25.: 13:30 M

Március 26.: 13:30 M

 

Leírás: Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből, és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba, követve új szenvedélyét. Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.

Forrás: port.hu

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük