Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

MOZI

Művész Mozi by Cityplex

  • április 28 — május 4.

Bébi úr (amerikai családi animációs film, 97 perc) – román szinkron, AG

Vetítések: április 29., 14.00; április 30.,14.00

Leírás: Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt – és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.

A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

Forrás: port.hu

Halálos iramban 8 (amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm 136 perc) – román felirattal és magyar szinkronnal, AP-12

Vetítések: április 28., 20.00 M, 20.15 r; április 29., 20.00 M, 20.15 r; április 30., 20.00 M, 20.15 r; május 02., 20.00 M, 20.15 r; május 03., 20.00 M, 20.15 r; május 04., 18.15 r, 20.00 M

Leírás: Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat…

A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani… és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük. A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.

A Vatikáni Múzeum (olasz dokumentumfilm, 70 perc) – magyar szinkronnal, román felirattal, AG

Vetítések: április 29., 16:00 M, 16:15 r; április 30., 16:00 M, 16:15 r

Leírás: A Vatikáni Múzeum 3D című exkluzív dokumentumfilm soha nem látott minőségben tárja a nézők elé a Vatikáni Múzeum kétezer éves múltra visszatekintő gyűjteményének legkiemelkedőbb műalkotásait és a Sixtus-kápolna lenyűgöző freskóit, a Múzeum igazgatója, Antonio Paolocci professzor kalauzolásával. Az Ultra HD 4K minőségben forgatott és a 3D technológiát maximálisan kiaknázó filmben többek között olyan remekművekben mélyülhetnek el a nézők, mint Michelangelo, Raffaello, Leonardo da Vinci, Giotto és Caravaggio műalkotásai, a Laokoón-csoport továbbá 19.-20. századi művészek, köztük Van Gogh, Chagall és Salvador Dalí festményei. Marco Pianigiani rendező látványos kamerabeállításokkal és ünnepélyes zenei aláfestéssel mutatja be a múzeum és a kápolna legfontosabb műtárgyait, melyek évente 5,5 millió turistát vonzanak a katolikus egyház központjába. A festmények és freskók szemléltetésénél újfajta térábrázolási filmtechnikát alkalmaztak: a nagy felbontású képrészletek a síkból kiemelkedve mélységet is adnak a műalkotásoknak. Ez az új nézőpont a 3D vetítéstechnikával kombinálva lehetővé teszi a nézők számára, hogy még jobban elmélyülhessenek a festmények részleteiben.

Forrás: port.hu

Nyuszi suli (német családi animációs film, 79 perc) – román és magyar szinkronnal, AG

Vetítések: április 29., 12.00 M, 12:15 R; április 30., 12.00 M, 12:15 R

Leírás: Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy véletlen baleset miatt egyszer csak egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. Az iskola közelében él egy dörzsölt róka család is, akik el akarják lopni az arany húsvéti tojást a nyulaktól, mivel abban rejlik tapsifülesek ereje, ezáltal pedig véget vetnének a húsvéti ünnepnek is. Maxre és új barátjára, Emmyre, a kedves nyuszi lány vár a feladat, hogy megmentsék a húsvétot és a többi kis nyuszit a ravasz rókáktól.

Forrás: port.hu

Vén rókák (amerikai komédia, 96 perc) – román felirattal, AP-12

Vetítések: április 29., 14.15; április 30., 14.15; május 03., 18.15; május 04., 20.45

Leírás: Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.

Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek.

És újra átélik, milyen fiatalnak lenni.

Forrás: port.hu

A galaxis őrzői 2. (amerikai sci-fi akciófilm, 137 perc) — román felirat, AP-12

Vetítés: május 04., 20.00

Leírás: Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

Forrás: www.port.hu

Öldöklő szerelem (amerikai thriller, 100 perc) – román felirat, N-15

Vetítések: április 28., 18.00; április 29., 18.00; április 30., 18.00; május 02., 18.00; Május 04., 18.00

Leírás: Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa (Katherine Heigl) még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét (Rosario Dawson), és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.

Az új nő azt hiszi, végre otthonára talált. Bízik benne, hogy maga mögött hagyhatja tragédiákkal terhes múltját, és csak a fényes jövő vár rá. Nem is sejti, hogy az valami egészen mást tartogat számára: az előző feleség bosszúját.

Tessa tönkre akar tenni mindent, amihez egykori szerelmének és az új nőnek köze van: nem tartja vissza sem józan ész, sem erkölcs. De még az sem, hogy a saját kislánya is ott él, ahova le akar sújtani. (InterCom)

Forrás: mafab.hu

Teljesen idegenek (olasz vígjáték, 97 perc) – román felirat, AP-12

Vetítések: április 28., 18.15; április 29., 18.15; április 30., 18.15; május 02., 18.15

Leírás: Hét jó barát találkozik, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán egy furcsa játékba kezdenek: az asztalra rakják mobiltelefonjaikat és bárkié is jelez, együtt nézik meg. Paolo Genovese filmje.

Forrás: www.port.hu

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük