Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődött a jelentkezés

Megkezdődött a jelentkezés Kultúra

A sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola és az Osonó Színházműhely közös rendezésében június 17-én és 18-án kerül sor a Színjátékosok 3. Találkozójára. A nem versenyjellegű találkozó amatőr csoportok bemutatkozásának ad teret abból a gondolatból kiindulva, hogy mindig voltak jádzó emberek, akik sírni és nevettetni akarták a közösségeiket, de csakis azért, hogy ezzel gyógyító energiákat sugározzanak feléjük.

– Az esemény kiemelt célja, hogy a csoportok tudjanak egymásról, kapcsolatba lépjenek, megosszák tapasztalataikat – mondta el Fazakas Misi, az Osonó vezetője.

A csapatok téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma pedig – rendezőt, technikust is beleértve – legtöbb 12 fő. Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra. A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, továbbá szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérőprogramokra. Az utazás költsége a résztvevő csapatokat terheli.

Jelentkezési határidő június 4. A jelentkezési lap a következő e-mail-címen, telefonon igényelhető: osonoszinhaz@osono.ro, 0740.578.725.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük