Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megismerni egymást

Megismerni egymást Kultúra

Lehet jelentkezni a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely, valamint a Művészeti és Népiskola közös szervezésében sorra kerülő interetnikai drámatáborba.

Az Osonó Színházműhelynek számos olyan hazai és nemzetközi projektje van, amelyben bebizonyosodott, hogy a színház mint forma nagyszerű eszköz és lehetőség az előítéletek leküzdésére, az egymás elfogadására és a közös kapcsolódási pontok megtalálására.

– A tábor célja olyan lehetőséget teremteni a fiatalok számára, hogy a dráma- és csapatjátékok, személyiségfejlesztő és önismereti gyakorlatok segítségével közelebb kerüljenek egymáshoz, megismerhessék egymást és felfedezhessék a közös alkotás örömét – mondja Fazakas Misi, az Osonó vezetője.

A műhelyfoglalkozásokat Fazakas mellett Iustinian Turcu, az idei Uniter-díj debüt kategóriájának nyertese vezeti. A július 23–27. között, a zabolai Csipkésben esedékes táborban 14 év fölötti magyar és román anyanyelvű fiatalok vehetnek részt. A részvételi díj, amely tartalmazza a foglalkozásokat, a szállást, napi háromszoros étkezést 265 lej, a helyek száma korlátozott. Jelentkezni július 10-ig lehet az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen vagy a 0740.578.725-ös telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük