Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megígérték: lesz folytatás

Megígérték: lesz folytatás Kultúra

Komikus helyzetek sokasága, rengeteg nevetés várta az érdeklődőket péntek este a bardoci kultúrotthonban. A kézdivásárhelyi Városi Színház adta elő Ray Cooney Ketten a neten című vígjátékát.

Az est azért is különleges volt, mivel Bardocon közel 30 éve nem volt hivatásos színészekkel tartott színházi előadás, ezért mindenki kíváncsian várta a több mint negyed évszázados kiesés utáni első színdarabot. A szervezők még csak saccolni sem tudták, mennyire lesz sikeres, mennyi érdeklődőt vonz majd a meghirdetett műsor, de elmondhatjuk, kellemesen csalódhattak.

A bardoci kultúrotthon teljesen megtelt helybéliekkel és környékbeliekkel. A fiatal generáció is képviseltette magát, középkorúak és az idősek is szép számba voltak jelen. A nemrég vásárolt 250 darab új szék sem tudott elegendő ülőhelyet biztosítani a közönségnek, ezért padokat is betettek, valamint a régi székekből is vissza kellett hozni párat.

A több mint kétórás műsort senki nem unta egyetlen percre sem, hiszen a hivatásos színészek, díszlettervezők, hangosítók, fénykezelők stb. kitettek magukért, produkciójukat a közönség végül vastapssal jutalmazta. Tókos Jenő iskolaigazgató is felszólalt az est végén. Bár elmondása szerint nem tervezte, de nem tudta megállni, hogy ne köszönje meg a színvonalas előadást, a közönség szép számú jelenlétét. „Nem tudtuk, mennyire van igény hasonló előadásokra, de most már tudjuk, hogy van! Megígérem, a közeljövőben is lesz színház Bardocon. Azt még nem tudni, hogy a község melyik kultúrotthonában, de biztosan lesz folytatás” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük