Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Még lehet jelentkezni

Július 25-től lehetett benevezni a Kovászna, Hargita és Maros megyék tanácsai, a Kovászna Megyei Művelődési Központ és a Hargita Megyei Kulturális Központ által harmadik alkalommal meghirdetett Székelyföldi Fotó Biennáléra.

A képek beküldésének határideje 2017. szeptember 20-a, 23 óra 59 perc. Az esemény védnökei a Romániai Fotóművészek Szövetsége (AAFR) és a Magyar Fotóművészek Világszövetsége.
A zsűri által kiválasztott munkákból keménykötésű katalógus készül, amelyből a beválogatott fotók szerzői tiszteletpéldányt kapnak. A dobogósok emellett pénzjutalomban is részesülnek, minden kategória első helyezettje 660 euróval, a második 440-nel, a harmadik pedig 220 euróval térhet haza.

A kiállításra bejutó képek nagyítását a szervezők vállalják. A kiállítás október 14-én nyílik meg Sepsiszentgyörgyön, az Erdélyi Művészeti Központ harmadik emeleti kiállítótermében, ezt megelőzően tartják a díjátadó ünnepséget a Tamási Áron Színház nagytermében.

Az eseménnyel kapcsolatos további, friss tájékoztatást a fotó biennálé weboldalán (www.fotobiennale.ro), illetve Facebook oldalán (www.facebook.com/photobiennial) találhatnak, amelyek folyamatosan bővülnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük