Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma este indul a buli!

Medve, Skorpió és egyéb „állatfajták” is fellépnek a ma este startoló 28. Tusványosi Szabadegyetem és Diáktábor színpadán. A felhozatalra aligha lehet panasz, akinek van érkezése, ki lehet költözni az Olt mellé.

A bulit ma 20 órakor a funk&rock zenét játszó Hooligans nyitja, majd tíztől az éppen tizedik születésnapját ünneplő, magát popzenekarként népszerűsítő, de erősen alternatív „beütésű” Magashegyi Underground következik.

Szerdán este nyolctól a népzenét, a világzenét és a modern elektronikus zenét ötvöző Balkan Fanatik, tíztől a dalszerző-énekes, multiinstrumentalista zenész, bábszínész és mesemondó Szabó Balázs és Bandája muzsikál. Csütörtökön nyolctól az örök ifjú Nagy Feró és a Beatrice figyelmeztet, hogy a napot három nyolc órás napszakra kell osztani (estére feltehetően a szórakozás jut), tíztől az extrém színpadi jelenléttel „tüntető” Anna and the Barbies lép fel. Pénteken a Margaret Island nyit, majd a Magna cum Laude zenéjére lehet bulizni.

Szombaton igazi retrórock-csemege hallható a tusványosi nemzedék szüleinek korából, amikor még csak úgy lehetett egy bandában zenélni, ha a tagok alapos, általában konzervatóriumi szintű hangszeres alapképzésben részesültek: este nyolc órától fellép az 1970-es évek egyik meghatározó rockcsapata, a Skorpió. A tusványosi zenemaraton végén, a Tusványoson először bemutatkozó, tíztől indító Kowalsky meg a Vega oltja le a villanyt.

A napi belépő 10, a heti belépő 40 lejbe kerül fejenként. A sátorhelyek ára: naponta 10 lej/fő, a heti sátorjegy ára a tavalyihoz képest csökkent, 40 lej/fő. A táborban sátorozóknak nem kell külön napijegyet fizetni, ha 16 óra előtt megérkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük