Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Logót is készítettek

Betartotta ígéretét Rácz Attila, az olaszteleki kastélyszálló tulajdonosa, aki annak felújítása után azt mondta, az épület időnként nyitva fog állni a művelődési rendezvények előtt, amelyek nemcsak az olasztelekiek, de egész Erdővidék kulturális életét gazdagítják.
Egy ilyen rendezvény volt az itt nemrég lezajlott Noise művészeti alkotótábor is, melyen – mint az a hétvégi falutalálkozó kapcsán szervezett egyik előadáson is elhangzott – a táborozó fiatalok, inspirálódva a faluban fellelhető szimbólumokból, sok érdekességet készítettek, megalkotva többek között a település logóját. Ilyen még egyik erdővidéki településnek sincs, pedig szimbólumok mindenhol akadnának.
Az ábrás védjegy véleményünk szerint olyan jól sikerült, hogy az akár a falu bejáratait jelző táblákra is rákerülhetne, bizonyítékául annak, hogy felénk is vannak gondolkodó, kreatív emberek, ne mondjuk azt, fiatalok, csak éppen lehetővé kellene tenni kibontakozásukat. Mert mennyivel jobban ragaszkodna szülőföldjéhez az a fiatal, aki látná, hogy alkotott valami hasznosat közössége számára, melyet, mi több, esetleg a település elöljárósága még értékelne is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük