Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet tervezgetni!

Lehet tervezgetni! Kultúra

Január 14-én, szombaton a kézdivásárhelyi sportcsarnok előcsarnokában szerveznek egész napos – 10 és 20 óra között ingyenesen látogatható – esküvőkiállítást. A harmadik alkalommal tető alá hozott expó azt ígéri, ott mindent megtalálhatunk majd, ami egy tökéletes lakodalomhoz szükséges.

2015-ben szervezett legutóbb kiállítást a Két Szív Esküvőszervező Iroda és a Süti Éden, akkor a második kiadás zajlott. Szombaton 10.30-kor nyitják meg, 11 és 13 óra között élőben játszik a Patria Szalon Zenekar, ezt követően fél órán át Gál Botond ceremóniamester és Kicsid Tibor vőfély előadóműsora lesz látható. 14 órától menyasszonyiruha-bemutató kezdődik a Fehér Hölgy Menyasszonyi Szalon darabjaiból, a frizurák Szőcs Éva munkái.
14.30–15 óra között Zöldi Larát hallhatják énekelni, a kislány az RTL Klub Kicsi Óriások című műsorának győztese. Ezt követi 15.30-ig Mesél az erdő címmel a KreaKids Stúdió előadása.
15.30–16 óra között ismét menyasszonyi ruhákat csodálhatunk meg, ezúttal az Arany Rózsa Menyasszonyi Ruhaszalon részéről, a smink és frizura a Beauty Center védjegyét viseli. get the facts.
16.30-ig táncbemutató következik Ördög Enikő táncmesterrel, majd fél órán át az uraké a terep: vőlegényruha-bemutató szerepel a programban az Elisabeth Divat­áruház jóvoltából.
17–17.30 óra között ismét menyasszonyi ruhákat láthatunk, az Emily’s Boutique menyasszonyiruha-kölcsönző mutatkozik be, valamint a Deja Vu Beauty Szalon sminkjei és frizurái.
18 óráig tart a fehérnemű-bemutató, majd fél órán át a bécsi keringő alapjait tanulhatjuk Ördög Enikő irányításával. A 19 órától kezdődő tombolahúzásról nem érdemes lemaradni, mivel számos nyeremény talál gazdára, 19.15-kor menyasszonyicsokor-sorsolás lesz a Két Szív Esküvőszervező Iroda felajánlásából, végül 20 órakor zárul a tartalmasnak ígérkező nap.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük