Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lecsó macsó

Lecsó macsó Kultúra

Valami macsós és nagyon vegyes – ezt a címet kapta a marosvásárhelyi Gruppen-hecc társulat idei zenés, politikai kabaré-előadása.
Mi is történt 2016-ban? Semmi nevezetes. Csak választás volt Amerikában, Moldáviában, Bulgáriában, Ausztriában… és persze itthon. Volt egy Brexit, meg egy migránskvóta-referendum. Talán soha ennyit nem pecsételt a világ, mint az idén. Na, és kiket választottunk?! Amerika Trumpot kapott, mi meg majdnem muzulmán kormányfő-nőt. Szóval egy nagy lecsó az egész. Hogy ki keveri? Keveri egyáltalán valaki? Ez a kérdés itten: ki a „Lecsó Macsó”? Majd a színpadon kiderül – harangozták be az előadást az alkotók, akik ezen fognak majd munkálkodni.
Az alulírottak: Nagy István, Kárp György, Henn János, Biluska Annamária, Somody Hajnal, László Zsuzsa, Csíki Hajnalka, Fodor Piroska – szereplők, Nyágai István zenei munkatárs, Göllner Károly hang- és fénymérnök, Hompot Szilárd producer és a szerzők: Nagy István és Molnár Tibor. A Gruppen-hecc kabarétársulat Kézdivásárhelyen, a Vigadó termében január 15-én, vasárnap 17 és 20 órától tartja az idei előadásait. Jegyek a Vígadó jegypénztárá

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük