Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kezdődik a PulzArt 6

Kezdődik a PulzArt 6 Kultúra

A szeptember 13–16. között zajló PulzArt 6 kortárs művészeti fesztivál a műhelymunkákra, kiscsoportos tevékenységekre összpontosít idén, azonban nem mellőzve a már megszokott, saját területükön különlegesnek számító színházi, zenei, képzőművészeti és performanszjellegű produkciókat sem.

A fesztivál teljes ideje alatt, illetve még azt megelőzően is, 9 műhelymunka közül választhatnak az érdeklődők. Az Építészet műhely az egyetlen, amely megelőzi a rendezvényt, ugyanis ez szeptember 10–13. között zajlik, György Előd és Fülöp Csenge vezetésével. Az Épületvetítés (Projection Mapping) műhely Bordos László Zsolt vezetésével, az Előadóművészet (Express Yourself – Performing Arts Workshop) foglalkozás Horváth Hunor vezetésével, a Kreatív írás (Creative Writing) workshop André Ferenc és Horváth Benji vezetésével, Nyolczas Kriszta Henna festés workshopja, valamint a gyerekeknek szóló Animációs műhely (Hahanta – Creative Animation Workshop) Búzási Gyopár és Hátszegi Zsolt vezetésével mind szeptember 13-án kezdődnek, és három, illetve négy napot fednek le. A műhelyekre előzetes regisztráció szükséges, a részvételi díjat (ahol esedékes) a Kónya Ádám Művelődési Házban lehet készpénzben vagy banki átutalással fizetni.
Két olyan műhely van, amelyek egynaposak, a brit Blind Summit Theatre vezetésével sorra kerülő bábszínjátszás workshop (Blind Summit Puppetry) szeptember 16-án, valamint a szintén brit Leafcutter John által vezetett fényszinti workshop, amely zenei műhelyre szeptember 15-én kerül sor.
Egyetlen olyan műhelymunka van, amelyre nem szükséges előre jelentkezni, hiszen folyamatosan és ingyenesen elérhető lesz a Kónya Ádám Művelődési Ház parkjában (’56-os emlékpark), ez pedig Ossama Mohamed Helmy Farag, azaz OzOz, az egyiptomi Arab Origami Központ vezetője által tartott origami workshop. A műhelytevékenység minden nap két órát ölel fel, kicsiket és nagyokat egyaránt céloz, az elkészített alkotásokat minden résztvevő hazaviheti.
A foglalkozásokra való jelentkezés feltételei, valamint a részletes leírás és program a www.pulzart.ro oldalon található.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük