Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kéthetes külföldi turné

Kéthetes külföldi turné Kultúra

Kéthetes külföldi turnén vesz részt az Osonó Színházműhely. A sepsiszentgyörgyi társulat, miután magyarországi kistelepüléseken játszott, Budapestre, majd Németországba utazik.
Október 14-ig két budapesti helyszínen, valamint a németországi Ingolstadtban lesz látható a Fazakas Misi által rendezett Ismeretlen barátok társasága, avagy Piknik egy japán szőnyegen című, a román és magyar fiatalok személyes történetein alapuló kétnyelvű produkció. Az előadáson túl, a társulat két tagja – Mucha Oszkár és Fazakas Misi – műhelyfoglalkozásokat tart a budapesti Bakelit Multi Art Center munkaközössége, valamint Münchenben és Ingolstadtban a szombati iskola magyar fiataljai számára.
Korábban kis vidéki településeken, köztük Jászfényszarun, Csengeren, Porcsalmán és Fehérgyarmaton (ezeknek a környékén nem működnek magyar nyelvű színházak és társulatok) mutatták be a többszörösen díjazott Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást. Az Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely – a létrejövő előadásokon túl – párbeszédre törekszik a közönséggel annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük