Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kamarazenei koncertek

Kamarazenei koncertek Kultúra

Szombaton és vasárnap a bukaresti Sonoro Egyesület SoNoRo Conac koncertsorozatának keretében kamarazenei koncertet tartanak a miklósvári Kálnoky-, valamint az olaszteleki Daniel-kastélyban.

Miklósváron a kezdés ideje szombat 17 óra, Olaszteleken vasárnap 10.30. Előadók: Daniel Rowland (hegedű), Răzvan Popovici (brácsa), Justus Grimm (cselló), műsoron Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Kodály Zoltán, Carl Maria von Weber és mások művei. A Kálnoky-kastélyban az est folyamán vezetett kastélylátogatást is tartanak a vendégeknek, akiknek ezt követően vacsorát is felszolgálnak. Részvételi díj az eseményen: 300 lej személyenként. Jelentkezni a comunicare.kalnoky@gmail.com e-mail-címen lehet.

Olaszteleken a koncerten való részvétel ingyenes. Jelentkezni a szervezőknél a mariaclara@sonoro.ro e-mail-címen kell. A koncert után válogatott finomságokkal várják a vendégeket egy vasárnapi brunch-ra a kastély udvarán. A brunch-on való részvétel díja személyenként 85 lej, kérik, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék az office@danielcastle.ro címen vagy a 0721.934.446-os telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük