Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Járjuk be Erdővidéket!

Járjuk be Erdővidéket! Kultúra

A Járjuk be Erdővidéket! közkedvelt honismereti túrasorozat kilencvennyolcadik kirándulása május 6-án, kivételesen vasárnap lesz. Úti cél: Küküllőkeményfalva és Oroszhegy, illetve az oroszhegyi nárciszrét felkeresése. Túravezető: Dimén Levente.

Indulás 8.30-kor kisbusszal a baróti buszmegállóból Küküllőkeményfalváig, ahonnan a kirándulók felkapaszkodnak Üknyéd irányába, majd rövid séta után érkeznek meg a Kápolnacsere nárciszrétjéhez. Innen a gerincen haladva jutnak el az oroszhegyi kilátóhoz, illetve útjukat folytatva, a Gordon-tetőn található Jézus szíve-kilátóhoz. A túra gyalogos fele (becsült hossza 17 km) Oroszhegy faluban ér véget, ahonnan kisbusszal érkeznek vissza a túrázók Barótra.
Alkalmas időjárás esetén a túra során szalonnasütésre is sor kerül. Minden korosztály képviselőit szeretettel várják, de a 14 éven aluli kiskorúakat csak felnőtt kísérő társaságában. A szállítás megszervezése érdekében kérik az érdekelteket, hogy részvételi szándékukat minél hamarabb, de legkésőbb péntek 12 óráig jelezzék Demeter Zoltánnál (0746.089.140). A honismereti túrasorozatról további tájékoztatást a www.erdovidek.weebly.com honlapon találnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük