Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Járjuk be Erdővidéket!

Járjuk be Erdővidéket! Kultúra

A honismereti túrasorozat kilencvenhetedik kirándulása április 14-én, szombaton lesz. Úti cél: Ürmös – Ürmösi-Töpe. Túravezető: Urák János.
Indulás 9 órakor kisbusszal a baróti buszmegállóból Ürmösig, ahonnan a Faluszékéből indulva az Oldalos úton közelítik meg a kirándulók az Ágaskövet, majd az Ürmösi-Töpe 755 méter magas hegyét. Innen a Dán kútja érintésével a Falupatak völgyén érkeznek vissza Ürmösre, ahol az őskövület-lelőhely, illetve a helybeli unitárius templom meglátogatásával zárják áprilisi túrájukat.
A túra gyalogos részének becsült hossza 15 km. Alkalmas időjárás esetén a túra során szalonnasütésre is sor kerül. Minden korosztály képviselőit szeretettel várják, de a 14 éven aluli kiskorúak csak felnőtt kísérő társaságában vehetnek részt a túrán.
A szállítás megszervezése érdekében kérik az érdekelteket, hogy részvételi szándékukat minél hamarabb, de legkésőbb pénteken déli 12 óráig jelezzék Demeter Zoltánnál (0746.089.140). A honismereti túrasorozatról további információkat a www.erdovidek.weebly.com honlapon találnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük