Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Huszonketten a falon

Huszonketten a falon Kultúra

A 30 éves Mohos Fotóklub életereje nő, láthatóan egyre többen dolgoznak közösen egy kiállítás szervezésén, tagsága is egyre bővül, a legfiatalabbakat is szívesen látják – értékelte a csütörtöki kiállításmegnyitón a klub munkáját a házigazda, Köntés Ernő.

Hlavathy Károly megnyitóbeszédében az idei, eseményekben gazdag évre tekintett vissza, a klub elnöke a jó és rossz momentumokat is leltározta: több csoportos kiállítás, valamint egy korán eltávozott klubtárs, Péter Hajnal Margit halála maradnak a nagykönyvbe beírva 2017-re. Az éves tárlaton ezúttal is különböző műfajú képek tükrözik alkotóik gondolatvilágát és érzelmeit egy pillanat kereteibe kifeszítve: makrofotók, portrék, tájképek, csendéletek, szociofotók, kis és nagy állatok, a természet jó pillanatai színesben és fekete-fehérben. A Mandula duó (Miklósi Olga és Attila) hangulatteremtő zenéje és a még húszon inneni új klubtag, Gyenge Tímea szép versmondása tette az eseményt ünneppé.

Kiállítók: Bodoki Andrea Ágnes, Csata Zoltán, Gál Zoltán, Gurka Tünde, Henning János, Holinka Levente, Hlavathy Károly, Klárik Loránd, Márkodi Ernő és Vera, Márton Ildikó, Palkó Gyöngyösi Tibor, Péter Jakab Mária, Pál Antal, Paszjár Marianna, Sólyom Ernő, Steigerwald Tibor, Szép Ábel, Sztojka Csaba, Tóth Mónika, Udvardi Jenő és Varga Terézia.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük