Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Húszéves a Mercedes

Húszéves a Mercedes Kultúra

Húsz éve aktívan működik a sepsiszentgyörgyi Mercedes Band zenekar, születésnapjukat április 22-én, szombat este ünnepelik egy fergeteges, tervek szerint 12 muzsikust felsorakoztató koncerttel, melynek lapunk is médiatámogatója.

Dicséretes, hogy két évtizeden át aktív maradt a sepsiszentgyörgyi zenekar, amely már két hanglemezzel is büszkélkedhet. Az évek során több tagcserén áteső zenekar születésnapi koncertjén azok a muzsikusok állnak színpadra, akik részesei voltak, illetve különféle projektekben közreműködtek a Mercedesszel.

– Mivel is ünnepelhetne mással egy zenész, mint koncerttel. Folyamatos működésünk során két albumot – 2003-ban az Indul a Mercedes, 2013-ban a Csukott szemmel címűt – adtuk ki, illetve neves fesztiválokon, koncerteken vettünk részt. Az amúgy öttagú csapatban az évek során összesen 12 személy tevékenykedett (ezekből ketten az akusztikus projektben működtek közre), mígnem a zenekar elérte mostani, aktuális formáját, felállítását – részletezte Laci, a zenekar frontembere, énekese.

A saját kezdeményezésű koncertre a sepsiszentgyörgyi Hostelben kerül sor, 10 lejes belépő ellenében nézhetik, hallgathatják meg a produkciót az érdeklődők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük