Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fizika és színház

Fizika és színház Kultúra

Dandelion címmel mutatja be rendhagyó fizikai színházi előadását az athéni Onassis Kulturális Centrum november 23-án Sepsiszentgyörgyön. A produkció Hannes Langolf és Ermira Goro rendezésében készült, akik a Londonban működő, világhírű DV8 Fizikai Színház tagjai.

A Dandelion egy elemi erővel ható produkció, amely a fizikalitás és a képiség összekapcsolásán keresztül mutatja meg az ember örökös vágyakozását a szabadság, az öröm, a boldogság után. Olyan történeteket hoz felszínre, amelyekben ráismerhetünk bizonytalanságainkra, az ismeretlentől való félelmeinkre és a mindennapi létezés szorongásaira egy olyan világban, amely folyamatosan változik, és amelyben az emberi kapcsolatok egyre megfoghatatlanabbá válnak.

A produkció Hannes Langolf és Ermira Goro előadók közös rendezői debütjét is jelzi, a világhírű DV8 tagjainak első önálló alkotói projektje lesz látható Sepsiszentgyörgyön. Az előadás a FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál keretében tekinthető meg holnap 18 és 20 órától a Tamási Áron Színházban. Jegyek a kulturális szervezőirodában és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók, a teljes áru jegy 25 lejbe, a kedvezményes 15 lejbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük