Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Express karcsúsodás

Express karcsúsodás Kultúra

Székely Ágnes sepsiszentgyörgyi kangoo-jumps és aerobic-fitnesz edző első alkalommal tartott kangoo-jumps órát a baróti sportcsarnokban múlt vasárnap.

„A mozgásfajta alapja egy speciális cipő, amely első ránézésre leginkább egy görkorcsolyához hasonlít, ám a kerekek helyén erős, rugós pántok feszülnek – ezeken rugózva közlekedhetsz, aerobicozhatsz, futhatsz, vagy csak egyszerűen ugrálhatsz. Mozgás közben erősödnek a lábaid és a felsőtested, anélkül, hogy nagyobb terhelésnek tennéd ki az ízületeidet” – írja a wellnesscafe.hu

Az esemény szervezésében segített neki a baróti Katona Andrea, aki már régebben jár Ágnes óráira Sepsiszentgyörgyön. Érkezés után mindenki a személyi igazolványával tudta átvenni az előre lefoglalt bakancsokat. Elsőre nehéz volt megállni a kerekített talpú cipőben. Ágnes egy könnyű edzéssel készült a résztvevőknek, hogy inkább élvezetes legyen az első benyomás, mintsem eltántorító. Az ugrálós edzést hasizomgyakorlatok követték, majd akinek még kedve, ereje engedte, fitnesz gyakorlatokat végezhetett steplépcső segítségével.

Ágnes az óra végén biztosította a jelenlevőket, hogy ha igény van rá, el fog még jönni Barótra, és megtornáztatja az arra vágyókat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük