Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Evilági-kamarakoncert

Evilági-kamarakoncert Kultúra

Az Evilági zenekar csapata egy tartalmas és sikeres novemberi öthelyszínes, öt különböző műsort bemutató koncertsorozaton van túl, ám nem ül a babérjain, hanem máris újabb zenei csemegét, meglepetésszámokat is tartogató kamarakoncerttel rukkolt elő.

Az Evilági a magyar kultúra napja alkalmával, január 21-én, szombaton 20 órától tartja kamaraműsorát. A sepsiszentgyörgyi Best Western Hotel Park Di Stefano Termében különleges összeállítást, a nagyszínpadi koncert „tömörebb” változatát – öt zenész produkcióját – mutatják be.
A műsor javarészt a csapat eddig megjelent Evilági, Kincs és Hajnali énekek című lemezeiből építkezik. Kuriózumként hangsúlyoznánk, hogy az eseményen olyan dalokat is felelevenítenek, amelyeket már rég nem, netán ebben a formában még sohasem adtak elő a zenészek.
Hab a tortán, hogy az Evilági újabb lemezkiadás előtt áll – a Székelyföldi Legendárium csapatával való együttműködés, közös álom gyümölcse a 11 dalt tartalmazó Zenerege című albumuk. Erről a lemezről is, első ízben, premierben játszanak szerzeményeket a szombati koncerten.
Ezt megelőzően, pénteken 13 órától a Kovásznai Művelődési Központban az Evilági és a kovásznai HANGfoglalás közös koncertet ad a Kőrösi Csoma Sándor Líceum 9-12. osztályos tanulóinak, az ő közreműködésükkel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük