Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Esküvői kiállítás Kézdin

Esküvői kiállítás Kézdin Kultúra

A Süti Éden és a Két Szív Esküvőszervező Iroda jóvoltából szombaton, január 13-án ismét különleges programon vehetnek részt, akik idén az esküvőjüket tervezik. Ám természetesen nem csak számukra lehet érdekes a már hagyományosnak is nevezhető rendezvény, amelynek keretében többek között ruha-, smink- és frizuratrendekkel lehet ismerkedni a városi sportcsarnokban.

A kiállítást 10.30-kor nyitják meg, 11 és 13 óra között élőben játszik az Unicum zenekar, majd fél órán át Solymosi József vőfély szórakoztatja az érdeklődőket. 14 órától kezdődik az első menyasszonyiruha-bemutató, a Fehér Hölgy Esküvői Ruhaszalon darabjait lehet megtekinteni, a modellek frizuráját a Vica Fodri, sminkjét Rancz Andrea és Fejér Katalin készíti el. Legalább ekkora érdeklődésre tarthat számot az urak felvonulása, azaz a vőlegényiruha-bemutató az Eli­sabeth Divatáruház kínálatából.

15 órától a KreaKids Studio tart előadást, majd ismét a ruhakölteményeké (Arany Rózsa Menyasszonyi Ruhaszalon) a terep 16 óráig: a szalon darabjait láthatják, a sminkért és frizuráért a Beauty Home felel, a vőlegények is újabb bemutatót tartanak. 16.30–17 óra között az Emily’s Boutique Menyasszonyi Ruhaszalon „aráié” a terep, a smink és frizura a Deja Vu Beauty Salont dicséri majd, 17–17.30 között a White Angel Esküvői Szalon modelljei vonulnak fel, smink: Szász Imola, Ferencz Anna Mária, frizura: Vica Fodri, Hair Galaxy 2050, Janka Mónika – a „vőlegények” kísérik a hölgyeket.

Ezt követően látványos táncbemutató következik 18 óráig, Ördög Enikő táncoktató irányításával, amit érdemes megvárni azért is, mert éppen utána jön a tombolahúzás. Az expo 20 órakor zárul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük