Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítősök kiállítása

Előkészítősök kiállítása Kultúra

Hangulatos rajzkiállítás nyílt kedden a baróti vállalkozói központ emeleti folyosóján, a Gaál Mózes Általános iskola előkészítős osztályainak is helyet adó épületben. A Házasság hete rendezvénysorozat keretében nyílt kiállítás olyan rajzokból áll, melyeket az említett osztályokba járó kisdiákok készítettek, címe: Legszebb napom a családommal.

A kiállítást a rendezvénysorozat egyik szervezője, Bogyor Izabella nyitotta meg, elmondva, hogy már korábban megfogalmazódott a szervezőkben, hogy a Házasság hetébe az iskolákat is bevonják, ez a tervük idén sikerült. Úgy gondolták, az iskolában igenis helye van a családnak, a családdal kapcsolatos élményeknek, melyeket a gyermekek szívesen megosztanak.
Így született meg több tucatnyi, nyaralást, szülinapozást, netán házassági évfordulót ábrázoló rajz, mosolygó arcokkal, vidám szülőkkel, testvérekkel, jelezve, hogy a gyermekek számára a család elsősorban a boldogságot, a felhőtlen örömöt jelenti.
A rajzok Tokos Gabriella, illetve Veres Ildikó tanítónők irányítása alatt készültek, a kiállításmegnyitón jelen volt Bán Annamária, az iskola igazgatónője is. A rajzokat péntekig lehet a helyszínen megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük