Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Együtt, egészségesen

A kézdivásárhelyi sportiroda és partnerei június 3–11. között ötödik alkalommal rendezik meg a Család és egészség hetét. A szervezők a részleteket sajtótájékoztatón ismertették.

A családok számára meghirdetett rendezvénysorozat június 3-án, 17 órakor a Rebeka Missziós Központ szentkatolnai székhelyén rendezendő, a missziós központ és a Manna Egyesület által meghirdetett Kincsünk az egészség című rajzpályázat díjátadójával kezdődik. Kocsis Zoltán, a sportiroda elnöke kifejtette, céljuk a családi kötelékek erősítésének elősegítése. „Nap mint nap látjuk, hogy családok esnek szét, ez ellen szeretnénk tenni a családtagok számára szervezett közös programokkal.”

A Zöld Nap Egyesület június 7-én 15 órától asztalitenisz-bajnokságot (sportcsarnok), június 8-án 19 órától családi futást (Sinkovits Stadion) szervez a sportirodával közösen, majd június 11-én 9 órától kerékpártúrát rendez a Nemere-útján (stadion–Szentlélek–Perkő–Kiskászon–Kővár–Torja–Futásfalva–Ikafalva–Ika vára–Kézdivásárhely). „Mindenkit biztatok, jöjjenek el a rendezvényekre, hiszen nem az a szempont, hogy ki milyen gyorsan szalad, vagy hány kört tesz meg például a családi futáson, a lényeg, hogy minél több családtag jelen legyen, és érezzék jól magukat”, hangsúlyozta Ráduly Attila egyesületi elnök.

Az említettek mellett az érdekelt családok június 7-én lábteniszbajnokságon (18 óra, a sportcsarnok mellett) és interaktív beszélgetésen (20.00, sportszálló), június 8-án kosárlabda-vetélkedőn (17.00, sportcsarnok), június 9-én családos görkorcsolyázáson (17.00, a sportcsarnok mellett) vehetnek részt, illetve ugyanaznap 18 órától először rendezik meg a Kritikus tömeg elnevezésű kerékpáros felvonulást a családokért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük