Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy napra is kipróbálható

Egy napra is kipróbálható Kultúra

Nemzetközileg is elismert, magyar fejlesztésű módszertan alapján rajztanfolyamot szervez egy baróti diáklány, Müller Boglárka, aki a magyarországi Huszár Arts rajzakadémiát hívta meg Erdővidékre.

A LEG-jobb jobb agyféltekés rajztanfolyamot legközelebb február 11–12-én tartják Nagybaconban, ahol mindenki személyesen döntheti el, hogy hány napon szeretne részt venni.  
Ez a módszertan teljesen eltérő és jóval hatékonyabbnak bizonyult a többi jobb agyféltekés iskoláénál, melynek leghitelesebb példái azok a diákok, akik korábban már elvégeztek más neves iskolában négynapos rajztanfolyamokat. Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csupán „pálcikaembert” rajzolni tudók mellett nagyon sok festőművész és tetováló mester is elégedettséggel végezte már el a kurzust.
Szinte hihetetlen fejlődésen mennek át a tanfolyamot elvégző személyek, amelyet bizonyítanak a rengeteg „előtte-utána” rajzok, portrék. Ezeket a rajziskola honlapján is megtalálhatjuk (www.huszarts.hu), mondta a szervező, Müller Boglárka. Érdeklődni a 0740 483 480-as számon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük