Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dr. Buda László előadása

Dr. Buda László előadása Kultúra

Március 18-án különleges csemege várja a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget, hiszen hosszabb szünet után visszatér Sepsiszentgyörgyre a nagy népszerűségnek örvendő Nyitott Akadémia-sorozat. A pszichológiai előadásfolyam keretében ezúttal dr. Buda László pszichiáterrel találkozhatunk.

Dr. Buda László 2013-ban robbant be a köztudatba Mit üzen a tested? című művével, melyből azóta több tízezer példány fogyott el. Az eredeti gondolkodású pszichiáter izgalmas, hiánypótló munkája a szakma és a laikus olvasók körében is lelkes fogadtatásra talált, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is javulásnak indultak a könyvben bemutatott szomatodráma nevű módszer segítségével.

A Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője azóta ismét könyvet írt, az előző folytatását, Mit üzen a lelked? Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban címmel, melyhez kapcsolódóan ismét előadói körútra indult. Az előadást március 18-án 19 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban hallgathatjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük