Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dallamok szárnyán

Dallamok szárnyán Kultúra

A Nyugdíjasok XIV. Kórustalálkozóját szervezték meg szombaton, május 6-án délelőtt Kézdivásárhelyen a helyi Maassluis Nyugdíjas Klub rendezésében. Az eseménynek a Vigadó Művelődési Ház színházterme adott otthont.

A rendezvényen jelenlevő kórusok: a kézdivásárhelyi Boldog Özséb Római Katolikus Plébánia kórusa (vezényelt Gergely Gábor kántor, orgonán kísért Biró Beáta), a székelyudvarhelyi Dr. Pál Gyula Kórus (v.: László Judit zenetanár), a kézdivásárhely-kantai Szentháromság templom énekkara (v.: Fórika Balázs Kántor), a kézdivásárhelyi Hálaadás református dalárda (v.: Balázs István kántor), a kézdiszentkereszti Szép Emlékek Nyugdíjasklub kórusa (v.: Vizi Géza katonazenész), a kézdivásárhelyi Maassluis Nyugdíjas Klub Rozmaring énekkara (v.: Héjja István zenetanár).

A résztvevők közös kánont is énekeltek, végül szeretetvendégség keretében ismerkedtek tovább, illetve ápolták a már kialakult kapcsolatokat. Az eseményt felkarolta a városi önkormányzat, a Zarah Moden és New Fashion készruhagyárak, a Vigadó Művelődési Ház, a Toro Kft., valamint az Apor Péter Szaklíceum.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük