Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csodálják és vásárolják!

Csodálják és vásárolják! Kultúra

Csütörtökön nyitották meg a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás parkban a helyi önkormányzat és az Assa Divi Kft. által 2009 óta közösen szervezett, négy napig tartó dísznövény-kiállítást és -vásárt.
A rendezvény első napja, amelyen helyi és külföldi termelők és kereskedők kínálják növényeiket és virágaikat, valamint kertészeti árucikkeiket, a kiállítók kora reggeli regisztrációjával kezdődött. Hamarosan benépesült a park, a Bóbita Egyesület által szervezett Mesekertben egész napos gyerekfoglalkozások várták az óvodásokat és kisiskolásokat, a Mesterek sétányán a Barabás Zsombor Háromszéki Népművészeti Egyesület által szervezett kézművesvásár kiállítói kínálták portékáikat, majd az érdeklődők a Bod Péter Tanítóképző és a Nagy Mózes Elméleti Líceum néptánccsoportjainak műsorát nézhették meg.
A tombolahúzást követően 17 órától tartott ünnepi megnyitón Derzsi Gyula céhes városbeli alpolgármester, a rendezvény fővédnöke, illetve Krébecz József, az Assa Divi Kft. ügyvezetője, társszervező szólt a jelenlévőkhöz. Az ünnepi hangulatot a Tanulók Klubja Gyergyai Barna karnagy által vezetett fúvószenekara és a Kis Katalin által betanított mazsorettcsoport produkciója biztosította.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük