Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Covalact Ecou-ösztöndíjak

Covalact Ecou-ösztöndíjak Kultúra

Ismét tíz, egyenként 1500 lejes ösztöndíjat hirdet meg az Ecou Egyesület. A pénzre a megye középiskoláiban tanuló fiatalok pályázhatnak november végéig.

 A fiataloknak eddig is változatos programokat szervező Ecou Egyesület idén ismét ösztöndíjprogramot hirdet a Covalact támogatásával. A 15 ezer lejes keretösszeget tíz pályázó között osztják el.

– A program népszerűsítő kampánnyal indul, a pályázatokat november 6–26. között kell benyújtani. Az elbírálásnál nem csak a tanulmányi eredményeket vesszük figyelembe, hanem azt is, hogy a fiatal milyen önkéntes programokba kapcsolódott be – mondta el Alexandru Ujvárosi az Ecou képviseletében.

A támogatottak névsorát december 14-én teszik közzé, a nyerteseket karácsony előtt nyilvánosan is díjazzák. Alexandru Ujvárosi szerint a program a Covalacttal az utóbbi években kialakított jó együttműködés eredménye. Az Ecou Egyesület elnöke hozzátette: nem titkolt céljuk az ilyen programokkal arra ösztönözni a tanulókat, hogy önkéntesként tevékenykedjenek. A pályázatokat tanárokból, a Covalact és az Ecou képviselőiből álló bizottság bírálja el. Részletek a Bursele Covalact Ecou Facebook-oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük