Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bábszínház a vakációban

Bábszínház a vakációban Kultúra

A Cimborák Bábszínház szülőknek, nagyszülőknek és minden 4 éven felüli gyermeknek szeretettel ajánlja a vakációban is
A halhatatlanságra vágyó királyfi (rendező: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor – pécsi MárkusZínház) című magyar népmese alapján készült bábjátékát.

Az előadás egy kicsi királyfiról szól, aki a hosszú vándorlásai után szomorúan tér vissza apja birodalmába, mert nem találta meg azt, amire igazán vágyik. Elszántan kel újra útra, hogy addig haza se térjen, amíg meg nem találta azt a birodalmat, ahol a Halálnak nincs hatalma. Vándorútja során találkozik a Saskirállyal, a Kopasz királlyal és a Kék ország úrnőjével, akik varázserejű ajándékokkal segítenek neki eljutni a Halhatatlanság királynőjéhez. A népmesei világ e bábjátékban árnyjátéktechnikával és élő játékkal elevenedik meg a nézők szeme láttára.

Az előadás április 6-án, pénteken 11 és 18 órától, valamint április 7-én, szombaton 11 órától tekinthető meg a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. Jegyfoglalás a 0755.335.400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehetséges. A helyek száma korlátozott! Jegyeket váltani a helyszínen lehet az előadások előtt fél órával. Egy jegy ára: 7 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük