Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Aukció a táncstúdióban

Aukció a táncstúdióban Kultúra

Első alkalommal lép színpadra Sepsiszentgyörgyön a budapesti Gergye Krisztián Társulat. Az Aukció című egyéni előadást november 26-án, vasárnap lehet megtekinteni a Flow fesztivál keretében.

Az Aukció tulajdonképpen egy összművészeti performansz, amelynek előadója „name”, egy ismeretlen anonim képzőművész, kinek ecsete a táncos, vászna a színpadi tér. Az Aukció egy olyan, önmagában is érvényes, táncként és színházi jelenlétként is értelmezhető fizikai tevékenységet helyez a figyelem középpontjába, amelynek végső célja egy festészeti alkotás megvalósítása. Az előadás során születő festmények egy aukció keretében „kiállításra“ és „eladásra“ is kerülnek. Azok a késznek kikiáltott képek pedig, amelyek nem találnak gazdára, azonnal megsemmisülnek.

Az előadás számtalan hazai és nemzetközi fesztiválon szerepelt nagy sikerrel. Sepsiszentgyörgyön a Flow2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál keretében lesz látható november 26-án, vasárnap 18 órától a Háromszék Táncstúdióban. Jegyek a kulturális szervezőirodában és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók, a teljes árú jegy 25 lejbe, a kedvezményes 15 lejbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük