Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

TÚRA

A Járjuk be Erdővidéket! honismereti túrasorozat 84. kirándulásának úti célja Sepsibükszád és Tusnádfürdő környéke. Indulás szombaton 9 órakor a baróti buszmegállóból Sepsibükszádig, ahol a helyi római katolikus egyházközség meglátogatását követően a kirándulók gyalog folytatják az utat Tusnádfürdőig. Itt a Solyómkő megmászása után a termálvizes élményfürdőt is meglátogatják. Jelentkezni ma 12 óráig Demeter Zoltánnál (0746 089 140).

 SZÍNHÁZ

* Ma 18 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében Igor Bauersima norway.today című darabja tekinthető meg.

* A soproni teátrum ma 19 órától Őszi szonáta című színpadi játékát adja elő a kézdivásárhelyi Vigadó színpadán. Jegyár: felnőtteknek 20, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej.

* Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban: Játsszuk azt, hogy… Alma – a kassai Thália, a Jelenlét Színház és a Szkéné közös előadása.

 SZÍNI ELŐADÁS

Szombaton 19 órától a Kónya Ádám Művelődési Házban a kovásznai Pokolsár Egyesület színjátszó csoportja bemutatja Tamási Áron Boldog nyárfalevél című, háromfelvonásos színjátékát. Rendező: Gazda József.

 HANGVERSENY

Szombaton 17 órától a sepsiszentgyörgyi Bástya-ház koncerttermében rendkívüli Bartók-emlékhangversenyt tartnak. Előadó: Munkácsi Dóra kolozsvári zongoraművész. A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is lehet vásárolni a központ székhelyén (Olt utca 6. sz.) 9–15 óra között (tel: 0267.373.652). Egy jegy ára 10 lej.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 17 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében dr. Jancsó Miklós Volt egyszer egy Kolozsvár… című könyvét mutatják be. A szerzővel Jancsó András beszélget.

 KIÁLLÍTÁS

* Ma 18 órakor a Kónya Ádám Művelődési Házban az Irisz Art Group tagjainak – Módi Levente, Perdi Zoltán, Szabó Róbert és Gyimesi-Nagy András – Rügyek című grafikai tárlata nyílik meg.

* Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban dr. Kányádi Iréne művészettörténész megnyitja Deák Barna és Deák M. Ria képzőművészek kiállítását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük