Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

FÚVÓSKONCERT

Június 27-én, kedden 20 órától a kovásznai központi parkbab, június 28-án, szerdán 20 órától a Fenyő szálloda parkjában, a Tündérvölgyben vendégszerepel Pápa város fúvószenekara.

 

TALÁLKOZÓK

Az eddigi évekhez hasonlóan a Kézdi-Orbai Református Egyházmegye idén június 26. – július 1. között szervezi a Reformáció 500. évfordulójához is igazodó Kálvin-hetet. Ma Szörcsén tartják a gyermekek találkozóját, kedden Kézdivásárhelyen az ifjakét. Szerdán nőszövetségi találkozóra kerül sor Székelytamásfalván, csütörtökön, presbiteri találkozó lesz Pákéban. A konfirmálók pénteken, június 30-án találkoznak Alsócsernátonban, a gyülekezeti napot pedig a kovászna-belvárosi templomban tartják.

 

KIÁLLÍTÁS

Megszínesített napfény címmel nyílik kiállítás ma 19 órakor a sepsiszentgyörgyi Köntés Pincegalériában. A tárlat felnagyított fotók, eredeti vázlatok, korabeli és újabb fényképek segítségével ad átfogó képet Róth Miksa sokszínű és sokrétű munkásságáról.

 

SZENT LÁSZLÓ-NAP

Június 27-én, kedden 10 órától a magyar királyról elnevezett emlékév alkalmából a gelencei Szent Imre műemlék templomban ünnepi rendezvénysorozatot szerveznek.

 

TÁRLATVEZETÉS

Holnap 17 órától a sepsiszentgyörgyi Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben a netWorks című csoportos kiállítás alkalmával Fám Erika film- és médiakutató tart tárlatvezetést felnőtteknek. A belépés díjtalan.

 

HANGVERSENY

Holnap 19 órától a Bástya-házban rendkívüli kamarazene-koncertet szervez az Árkosi Kulturális Központ. Fellép Felicia Filip (szoprán), Anton Niculescu (cselló), Andrei Licareț (zongora), Koichiro Kanno (zongora) és Mircea Lazăr (hegedű). Egy jegy ára 10 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük