Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÜLŐVÁRÓ

A Manócska Napközi Otthon pedagógusai május 30-án, kedden 11–12 óra között az intézménybe várják azon érdeklődő szülőket kisgyerekükkel együtt, akik oda íratták vagy ezután szeretnék beíratni gyereküket.

 

KONCERT

Kovásznán ma 10 és 12 órától a városi művelődési házban a Veronaki zenekar Gőgös Gúnár Gedeon gyerekkönyve megzenésített verseit és meséit adja elő.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Május 30-án, kedden 18 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében mutatják be a Dózsa György halálának 500. évfordulójára emlékére szervezett tudományos konferencia előadásait tartalmazó, Dózsa című kötetet. Dr. Balázs Lajos egyetemi tanár A Dózsa-konferencia és -kötet időszerűsége címmel, Oláh-Gál Robert Bolyai-kutató A Dózsa-genealógia és Bolyai János gondolatai Dózsa Györgyről címmel tart előadást. A kötetet Sarány István főszerkesztő és Szebeni Zsuzsa, a Balassi Intézet igazgatója mutatja be.

 

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától a TÁSZ nagytermében Molière: Úrhatnám polgár. Rendező: Sardar Tagirovsky.

* Szerdán 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében Ezüst Akadémia-évadzáró; a Városi Színház előadja Ray Cooney Ketten a neten című darabját.

 

POLYP TELEVÍZIÓ

Mai műsor: az adás 17.30-kor kezdődik híradóval, időjárás-jelentéssel és hírekkel. 18.05-kor Közelkép, élő stúdióbeszélgetés. Meghívottak: Lung László Zsolt, a Vigadó Művelődési Ház igazgatója (téma: a Gyerkőcnap); Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke és Sárkány Hanna, a Zarah Moden készruhagyár kommunikációs felelőse (téma: a Tekerj egy jó célért! akció kiértékelése), valamint Ambrus József, a Kovászna Megyei Hulladékgazdálkodási Egyesület vezetője (téma: a lécfalvi szeméttelep működtetése). Az adás telefonszáma: 0367.101.003. Az adást május 30-án 9 órakor ismétlik.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük