Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZENT GYÖRGY NAPOK

A teljes programot lásd szerdai ingyenes mellékletünkben! Egy ajánlat mára:

hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Sepsiszentgyörgyi Utcazene Fesztivál, hazai és magyarországi fellépők szórakoztatják a közönséget. A SUF a város két pontján zajlik, a Kézművesek Vásárában kizárólag akusztikusan, míg a Testvértelepülések Utcájában minimális hangosítással. Az idén is fontos szempont volt, hogy változatos zenei és egyéb produkciókkal rukkoljanak elő. A fesztivál alatt 46 előadó lép fel.

KIÁLLÍTÁS

Ma 18.30-kor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Székelyföld madártávlatból címmel kiállítás nyílik Fodor István fotográfus (Csíkszerda) fényképeiből, majd ezt követően Peru és Bolívia címmel vetítéssel egybekötött úti beszámolót tart. A kiállítást megnyitja Munzlinger Attila asztrofotós, a Gyergyói Fotóklub alelnöke (Gyergyószárhegy).

KÖNYVTÁR

A városnapokra való tekintettel a Bod Péter Megyei Könyvtár ma 9 és 16 óra között lesz nyitva, szombaton pedig zárva tart.

FÓRUM

A Magyar–Turán Közhasznú Alapítvány erdélyi fórum- és előadás-sorozatának ötödik állomása lesz Kézdivásárhelyen ma 18 órától a 44-es udvartér 1. szám alatti Erzsébet Teremben. Téma: a magyar hagyományőrzés megtartó ereje, ősi történelmünk méltó bemutatása a tudomány eszköztárával, és ezeknek a kiemelt témáknak a hatása a magyar nemzetstratégiára. Előadó: Bíró András Zsolt humánbiológus, antropológus, a Kurultáj Magyar Törzsi Gyűlés főszervezője.

KÖNYVBEMUTATÓ

A Kónya Ádám Művelődési Házban szombaton 16 órától Puskás Attila marosvásárhelyi érgyógyász, egyetemi docens, költő, hosszútávfutó, Sri Chinmoy spirituális mester tanítványa bemutatja Nekem ezt nem mondták című legújabb verseskönyvét, majd Minden léleknek szárnya van címmel előadást tart az önmagunk körüli belső utazásról.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük