Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16.15 A kém, aki dobott engem (am. akció-vígjáték, 116 p.); 16.15 Meg – Az őscápa (am. akciófilm, horror, sci-fi); 18.30 Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (am. zenés vígjáték, 113 p.); 18.30 Aurora Borealis – Északi fény (magyar dráma, 104 p.); 20.30 Az ismeretlen rém (am. horror, misztikus thriller, 93 p.); 20.45 A hűséges (belg.–fr.–holl. romantikus dráma, 130 p.).

 

TÁRLAT

Szeptember 3-án, hétfőn 19 órakor a csernátoni Sylvester Lajos Községi Könyvtár pincegalériájában megnyitják a Salamon Ferenc tanár gyűjteményét képező Ex-libris tárlatot.

 

MESEFESZTIVÁL

Szeptember 3-án 10 órától kezdődik a Holle anyó birodalma – Szegedi Katalin illusztrációs workshopja. Erre előzetes képzőművészeti felkészültség nem szükséges! Jelentkezés: guzmi77@yahoo.com, tel. 0746.800.046. Ezt követi 17 órától a Holle anyó birodalma című könyv bemutatója a Bod Péter Megyei Könyvtárban.

 

ÉVADKEZDÉS

A Cimborák Bábszínház 2018/2019-es évadnyitó előadása A halhatatlanságra vágyó királyfi című népmese alapján készült bábjáték szeptember 4-én, kedden 11 órától tekinthető meg a bábszínház stúdiótermében. Az előadás rendezői, Vajda Zsuzsanna és Pilári Gábor, a pécsi MárkusZínház Blattner Géza-díjas bábművészei augusztus 29. és szeptember 5. között Sepsiszentgyörgyön tartózkodnak, és a felújítási próbákat vezetik. A halhatatlanságra vágyó királyfi mellett a Nagy Lázár József által júniusban megrendezett Bálna Béla című tengeri történet és a Benkő Éva nevével fémjelzett Tündérek tenyerén című babaszínházi előadások szerepelnek a repertoárban. Az adventi időszakra készülődve, november végén felújított előadásként mutatják be a 2014-ben Nagy Lázár József által rendezett Az Ég ölelkezett ím akkor a Földdel… című betlehemes játékot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük