Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.45 Felhőkarcoló (am. akciófilm, 102 p., magy. szinkr.); 16.45 Maria by Callas (fr. dokf., 113 p.); 19.00 Budapest Noir (magyar krimi-dráma, 95 p.); 19.00 Haverok harca (amerikai vígjáték, 100 p.); 21.00 A védelmező 2. (am. akciófilm); 21.00 A hely (ol. vígjáték, 105 p.).

 

KIÁLLÍTÁS

Az Erdélyi Művészeti Központban ma 18 órakor megnyílik Paulovics László festő- és grafikusművész Visszatekintés (1960–2018) című kiállítása. Köszöntőt mond: Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere; Tardy-Molnár Anna, a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója; Németh Zsolt, a Külügyi Bizottság, az Országgyűlés elnöke. A kiállítást megnyitja Szepes Hédi művészettörténész, a kiállítás kurátora.

 

HARSONÁK HANGJA

Háromszék két hangulatos kastélyába látogat július 26–27-én a budapesti Four Bones Quartet kiegészülve Kovács Tamás „Tobzi” ütőhangszeressel. Csütörtökön 19 órától a zabolai Mikes-birtokon, másnap 19 órától pedig a miklósvári Kálnoky-kastélyban koncertezik a 15 éves, nemzetközileg is népszerű harsonakvartett. Az eseményekre a belépés díjtalan.

 

MOFETTÁSOK TALÁLKOZÓJA

Július 24–25-én Kovásznán és Hatolykán tartják a III. háromszéki nyilvános kerekasztal-beszélgetést, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, Szentkatolna község önkormányzata és a Magyarországi Mofettával és Szén-dioxid-terápiával az Egészségért Nemzetközi Egyesület közös fórumát. Kedden 13 órakor Kovásznán, a turisztikai információs irodában megnyitják a gyermekek mofettatémájú rajz- és amatőrfotó-kiállítását, és dr. Török Sándor nyugalmazott kardiológus főorvos tart előadást. Szerdán 10 órakor a hatolykai gyógyfürdőben, a térség vízföldtanáról Kisgyörgy Zoltán, a kezelőbázisról dr. Bálint Zsuzsanna balneológus főorvos értekezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük