Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

ELŐADÁS

Ma 18 órától a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében, az Ignácz Rózsa Irodalmi Klub szervezésében, a Volt egyszer egy kék Duna című rendezvény meghívottja: Csáky Zoltán, a Duna Televízió örökös tagja (Gödöllő). Csáky Zoltán kedden a kézdivásárhelyi Vigadóban tart előadást, könyvbemutatót szintén 18 órától, beszélgetőpartnere Ferencz Attila.

 

ÁLLÁSAJÁNLAT

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház állást hirdet irodalmi titkár munkakör betöltésére. Az álláshoz tartozó elvárások: kiváló írás- és kommunikációs képesség, egyetemi végzettség, pontosság, elkötelezettség, alázat. Az állás betöltéséhez előnyt jelenthet, de nem kizáró ok a szakirányú végzettség és a felsőfokú román- és középfokú angolnyelvtudás. Jelentkezni részletes önéletrajzzal és motivációs levéllel a pr@tasz.ro címen lehet július 18-án éjfélig. További tájékoztatásért hívják a 0734.010.935-ös telefonszámot.

 

VAKÁCIÓS PROGRAM

Június 30-ig naponta 9–13 óráig ingyenes vakációs tevékenységeket tartanak a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában. A gyermekek kézműves-foglalkozásokon, kiránduláson, a Tanulók Háza tanévközi köri tevékenységeihez hasonló programokon vesznek részt. Jelentkezni a pcsfantugheorghe@gmail.com e-mail-címen, illetve a 0729.828.102-es telefonon lehet.

 

OLVASÓKLUB

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár olvasásnépszerűsítő és szövegértést fejlesztő vakációs foglalkozást szervez Csodalámpa olvasóklub címmel 1–2. osztályos diákoknak július 2–6. között, illetve 3–4. osztályosoknak július 30.–augusztus 3. között. A program naponta 10–14 óra között zajlik magyar nyelven, maximális létszám 15 fő. Jelentkezni lehet telefonon (0267.351.609; 20-as belső) vagy személyesen. A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük