A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Ajánló

Ma: 16.30 Könyvklub (am. vígjáték, 104 p.); 16.45 Kutyaparádé (am. akció–vígjáték, r. sz., 92 p.); 18.30 Valami Amerika 3. (magyar játékfilm, 103 p.); 18.45 Jurassic World: Bukott birodalom (am.–sp. kalandfilm, m. sz., 128 p.); 20.30 Vissza a gyökerekhez (fr. vígjáték, 107 p.); 21.15 Könyvklub (m. sz.).

 

SZÍNHÁZ

* A kézdivásárhelyi Városi Színház ma 19 órától tartja évadzáró előadását. Yasmina Reza Művészet című darabját Barabás Árpád rendezésében láthatják az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház színpadán berendezett stúdiótérben.

* Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban tekinthető meg az M Studio legújabb produkciója, a Danse Noir című táncelőadás, Barta Dóra rendezésében. Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház ma 18 órától mutatja be a Bálna Béla című tengeri történetet. Az előadás megtekinthető lesz június 14-én, csütörtökön 18 órától a Cimborák Bábszínház stúdiótermében is. Jegyeket előfoglalni a 0755.335.400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehet, vagy az előadások előtt fél órával a helyszínen, a helyek száma korlátozott! A jegy ára: 7 lej.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 19 órakor Erdővidék Múzeumában tart könyvbemutatót Gábor Ferenc (Köröstárkány) Fekete–Körös-völgyi magyar vértanúság címmel. Házigazda: Demeter László muzeológus.

 

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes június 14-én, csütörtökön 19 órától az évadban utoljára játssza az AranyAsszonyok című táncelőadását Sepsiszentgyörgyön, a Háromszék Táncstúdióban. Rendező-koreográfus: Furik Rita. Jegyek a kulturális szervezőirodában és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

 

KIÁLLÍTÁS

A Gyuzsalyas Alapítvány Míves konyha című kézműves-kiállítása június 17-ig tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Míves Házban naponta 12–18 óra között.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.