Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ

Május 15-én, kedden 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében A felsőrákosi masztodon 2008–2018 címmel vetített képes előadás tart Katona Lajos Tamás, a Magyar Természettudományi Múzeum – Bakonyi Természettudományi Múzeum geológusa, főmuzeológusa (Veszprém). Az előadás keretében megnyitják a masztodon csontvázat bemutató új kiállítást. Házigazda: Demeter László muzeológus.

 

PSZICHOKLUB

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában, május 15-én, kedden 18 órától a Selye János Pszichoklub keretében beszélgetés lesz Be illek? Alkalmazkodás a modern kultúránkhoz, a másság elfogadása címmel, meghívott Olcsvári Tünde pszichológus (Írisz Ház), házigazda: Dulányi-Balogh Szidónia pszichológus, tréner.

 

ZENE

Május 15-én, kedden 19 órától rendkívüli kamarazene koncert az Árkosi Kulturális Központban. Fellép a helsinki Jenni Lappalainen zongoraművész és a budapesti Zalai Antal hegedűművész.. A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén, Olt utca 6. szám alatt, naponta 9–15 óra között (tel.: 0267.373.652). Egy jegy ára 10 lej.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

*Május 15-én, kedden 19 órától André Ferenc szótagadó (Jelenkor, Bp., 2018.) című kötetét mutatják be a sepsiszentgyörgyi Szimplában. A szerzővel Kali Ágnes beszélget.

* Május 16-án, szerdán 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadóban, az Erdélyi Magyar Írók Ligája szervezésében zajló irodalmi esten André Ferenc, Borcsa Imola, Kulcsár Árpád és Serestély Zalán mutatkozik be. Beszélgetőtársuk: Gyergyai Zsuzsa.

 

BEATVÁNDOR

Május 15-én, kedden 21 órától Beatvándor: a költészet, a pszichedelikus trip, az élőzene és slam poetry nem mindennapi találkozása André Ferenccel, Horváth Benjivel és VJ Lamaskierrel a sepsiszentgyörgyi Szimplában.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük