A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.00 Maja, a méhecske – A mézcsata (ném.–au. animációs film, 83 p., magyar szinkronnal); 16.15 Maja, a méhecske – A mézcsata (román szinkronnal); 18.00 A Viszkis (magy. akciófilm, 126 p.); 18.15 Loving Vincent (ang.–len. animációs film, 95 p.); 20.15 Szűzőrség (am. vígjáték, 104 p.); 20.15 Rampage – Tombolás (am. akciófilm, 107 p.). Pénztár és telefonos helyfoglalás 15 órától, tel.: 0787.526.102. Részletek: www.arta.cityplex.ro/hu oldalon.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

* Nászta Katalin egykori sepsiszentgyörgyi színművész két könyvét (Thália erdélyi napszámosai interjúkötetet a Tinta Kiadó gondozásában, valamint az Ének az élőknek verseskötetet) mutatja be Cseke Gábor költő, író, közíró ma 18 órától a Vigadó első emeleti dísztermében.

 

TORTOMA

Ma 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében bemutatják B. Kovács András Ócskavasként mérték ki. A székelyföldi magánosítás csődje című könyvét.

 

TÁNC

* A Háromszék Táncegyüttes ma 19 órától a Mundruc című táncszínházi előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Rendező-koreográfus: Könczei Árpád.

* A Maros Művészegyüttes a Szép Palkó című gyerekelőadása ma és holnap 10 és 12 órától Sepsiszentgyörgyre látható a Tamási Áron Színház nagytermében.

 

SZÍNHÁZ

Az M Studio Mozgásszínház április 18-án, szerdán a Lift című előadását játssza 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a Háromszék Táncstúdióban.

 

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában április 18-án, szerdán 18 órától minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót várnak szeretettel.

 

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház ma és holnap 10 és 12 órától A halhatatlanságra vágyó királyfi című előadást családoknak játssza a Cimborák Bábszínház stúdiótermében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ünnepeljen megszokott és elvárt slágerekkel!

Ünnepeljen megszokott és elvárt slágerekkel!

Mondják, könnyű karácsonyi albumot csinálni, hiszen ha rajta vannak az ünnep megszokott és elvárt „slágerei” (Mennyből az angyal, Csendes éj, Pásztorok, Kiskarácsony, Nagykarácsony, Száncsengő), aztán szépen feldíszítetted a fát, és még ajándékok is vannak alatta, kalács meg sült illata tölti be a lakást, akkor teljes az élmény. Ennek tudatában mégis három hónap alatt állítottam össze legújabb kiadványomat, rengeteg kétséggel, és végül – azt hiszem – lemezkiadói karrierem legjobb karácsonyi albuma lett.