Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MOZI

* Ma 16 órától Olaf karácsonyi kalandja (am. animáció, 22 p.); 16.00 Coco (am. animáció, 109 p.); 17.00 Singularity (svájci–am. sci-fi, 92 p.); 18.30 Kincsem (magy. romantikus kalandfilm, 121 p.); 18.45 Az Igazság Ligája (am. akciófilm, 119 p.); 20.45 Rodin – Az alkotó (fr.–belg.–am. életrajzi dráma, 119 p.); 21.00 1945 (magy. dráma, 91 p.). Minden film román feliratos.

* Ma 10 és 12 órától Kézdivásárhelyen, a Vigadó Moziban a Lengemesék (2017., 64 p.) című magyar rajzfilmet vetítik.

MIKULÁS

* A sepsiszentgyörgyi Rotary Klub Mikulása közel 700 gyermeket ajándékoz meg csomaggal, ma 17 órakor hintóval érkezik a főtérre. A ChocoPack gyár óriás csokimikulását is ma állítják fel a város főterén, ám ezt december 23-án osztják szét a gyerekek között.

* A kézdivásárhelyi Mikulás előbb megajándékozza az óvodásokat, majd 18 órakor megérkezik szánján a főtérre, hogy az ott várakozóknak is örömet szerezzen.

* A baróti polgármesteri hivatal Mikulása a délelőtt folyamán a kultúrotthonban adja át ajándékait a gyermekeknek, de ellátogat a városhoz tartozó falvak óvodáiba és iskoláiba is. Az ünnepi díszvilágítást 17 óra körül kapcsolják fel a városban, az alkalomra a központban felállított karácsonyfa köré egyaránt várnak kicsiket, nagyokat.

* Kovásznán a helyi önkormányzat Mikulás alkalmával 1200 édességcsomagot ajándékoz a helyi gyerekeknek (óvodástól 8. osztályosig). Az ajándékokat a tanintézmények osztják ki a diákoknak. Ma a Dévai Szent Ferenc Alapítvány égisze alá tartozó Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központba látogatnak magyarországi támogatóik, és csomagot osztanak a bentlakóknak, illetve 11 órakor meglátogatják a kovásznai kórház gyermekosztályát, ahol gitáros-zenés kíséret mellett adnak át ajándékokat az ott levő gyerekeknek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük