Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MOZI

Csütörtökön 18 órakor Szépség és a szörnyeteg 3D (am. musical, román felirat, 123 p.); 18.15 Az ismeretlen lány 2D (belg. filmdráma, rf, 113 p.); 20.30 Élet 2D (am. sci-fi, rf, 103 p.); 20:45 A szobalány 2D (dél-kor. romantikus dráma, rf, 141 perc).

BEMUTATÓEST

Március 30-án 19 órától a Holnap Kulturális Egyesület és a Várad folyóirat estje az Árkosi Művelődési Központ székhelyén, a Bástya-házban.

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház A rest legényről című bábelőadását csütörtökön és pénteken 10 és 12 órától a Háromszék Táncstúdióban láthatja a közönség.

JUBILÁL AZ EKE

Az Erdélyi Kárpát Egyesület megalakulásának 125. évfordulója alkalmából ünnepi közgyűlésre hív a szervezet vezetősége a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termébe, április 3-ra. Az este 6 órakor kezdődő rendezvényen az idei, Rétyen megtartandó 26. EKE vándortábor szervezésének részleteit is megbeszélik. További részletekről Madarasi Csilla kapcsolattartónál érdeklődhetnek a 0752 61 58 51-es telefonszámon.

PÁLYÁZAT

Egyházközségem a reformáció idején címmel hirdet pályázatot a 7–12-es diákok számára a Székely Mikó Kollégium. Makett- és bemutatókészítéssel, esszé írásával lehet benevezni. A bemutatóra az egyházközség képes történelmét kell 1 négyzetméteres kartonon prezentálni, a makett annak templomát kell ábrázolja a maga egyediségében. A pályaműveket Kinda Eleonóra vallástanárnőhöz (tel.: 0752.206.721) kell eljuttatni május 15-ig, azokat szakmai zsűri bírálja el, a legsikeresebbeket kiállítják a Székely Mikó Kollégium dísztermében.

MIXERTANFOLYAM

Az olyan népszerű koktélokkal, mint a Bloody Mary, vagy a Tequila Sunrise egyre több klubban, fesztiválon találkozni. A közönség érdeklődése maga után vonja a szakszerű képzés utáni igényt is, ezért a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola Mihai Fetcu brassói hivatásos mixeroktatót kérte fel, hogy az árkosi Európai Tanulmányi Központban tartson képzést április 19–21. között. A képzés 600 lejbe kerül, ezt két részletben lehet kifizetni. Jelentkezni április 9-ig lehet a 0799.995.990-es telefonszámon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük