Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

KIÁLLÍTÁS

A kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeumban ma 18 órától megnyitják a tordai képzőművészek Színek és formák című kiállítását. Kiállítók: Deleanu Márta festőművész és grafikus, Nagy Anna Mária üvegiparművész, Labancz Cismasiu Ágnes textilművész, Suba László szobrászművész. A kiállítást megnyitja Vetró András szobrászművész. Közreműködik Bagoly Anabella, a Nagy Mózes Líceum tanulója. Házigazda Dimény Attila múzeumvezető.

ELŐADÁS

A Háromszék Táncegyüttes új produkciója, A Csillagösvény népe a Háromszék Táncstúdióban látható ma és holnap 19 órától. Jegyek a sepsiszentgyörgyi kulturális szervezőirodában kaphatók.

MŰVÉSZ MOZI

16:00 A Lego Ninjago film (amerikai-dán családi animációs film, 2017, román szinkronnal), 16:15 Dzsungel-mentőalakulat (francia bábfilmsorozat, 2017, magyar szinkronnal), 18:00 Viktória királynő és Abdul (angol-amerikai életrajzi dráma, 2017, román felirattal), 18:15 Kingsman: Az aranykör (angol-amerikai akció-vígjáték, 2017, r. f.), 20:30 Viktória királynő és Abdul, 21:00 Amerikai bérgyilkos (amerikai akcióthriller, 2017, r. f.).

MESEFESZTIVÁL

Szeptember 25–30. között a sepsiszentgyörgyi Tipe Tupa Egyesület szervezésében zajlik a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál, amely a népmesék világára, a bennük rejlő bölcsesség feltárására, hagyományaink, nyelvi és lelki örökségünk felfedezésére hivatott rávilágítani. A fesztiválon minden korosztály megtalálhatja a neki legjobban tetsző programpontot: lesznek közösségi, de terápiás célzatú mesélések is. Több programra előzetes bejelentkezés szükséges, illetve jegyköteles a belépés. Jegyek elővételben 20 lejért a városi szervezőirodában, a Székely Hírmondó sepsiszentgyörgyi és kézdivásárhelyi székhelyén, illetve a helyszínen. Gyerekeknek a belépés ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük