Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TAMÁSI-EMLÉKÜNNEP

Ma, szeptember 20-án a sepsiszentgyörgyi színház névadóját, Tamási Áront ünnepli: 18 órától a társulat színművészei Tamási Áron válogatott novelláiból tartanak felolvasóestet a kamarateremben, 20 órától a színház nagytermében a Dresch Quintet Tamási Áron-tiszteletkoncertjét tekinthetik meg. A szaxofonon és fuhun játszó Dresch Mihály mellett Brasnyó Antal brácsával, Csoóri Sándor brácsával és tamburával, Zimber Ferenc cimbalommal, míg Bognár András nagybőgővel lép fel. A Tamási Áron-novellák felolvasóestjére a belépőjegyek egységesen 10 lejbe kerülnek. A Dresch Quintet-koncertre a teljes értékű jegyeket 20, míg a diákjegyeket 10 lejért lehet megvásárolni a városi szervezőirodában.

 

HUMORPINCE

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában tartja évadnyitóját a Humorpince. Meghívott Fadgyas Egmond előadóművész.

 

MŰVÉSZ MOZI

Ma a moziban: 15.45 Dzsungelriportok (fr. bábfilm, rom. szinkr.); 16.15 Dzsungelriportok (magy. szinkr.); 18.30 Amerikai bérgyilkos (am. akcióthriller, 112 p.); 20.30 Viktória királynő és Abdul (ang.–am. életrajzi dráma, 112 p.) 20.45 Renegátok (fr.–ném. akcióthriller, 106 p.).

 

ELŐADÁS

Csütörtökön 18 órakor a kovásznai művelődési központban Dolgozz és búvárkodj! címmel vetítéssel egybekötött ismeretterjesztő előadást tartanak. Az érdeklődők a dálnoki búvártó programjaiba és képzéseibe nyerhetnek betekintést.

 

ZENE

* Ma 18 órától a kilyéni unitárius templomban és holnap 18 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban Szőcs Botond (zongora) és Andrei Stanciu (hegedű) előadásában Beethoven hegedű- és zongoraszonátái hallgathatóak meg.

* Ma 19 órakor Andrei Kivu rendkívüli csellóhangversenyére kerül sor az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház, Olt u. 6). Belépő: 10 lej.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük