Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma 16.00 A mogyoró-meló 2. (animációs film, 92 p., rom. szinkr.); 16.30 Halott ország (román dokf., 88 p.); 18.15 Barry Seal: A beszállító (am. thriller, 114 p.); 18.30 Girls Trip (am. vígjáték, 122 p.); 20.30 Sokkal több mint testőr (am. akció–vígjáték, 118 p.); 21.00 Neruda (koprodukciós életrajzi film, 107 p., 2016.)

 

TORTOMA

Ma 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár Termében levetítik Bokor Katalin (Vargyas), a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Színház és Televízió Karának végzőse által készített Elveszett ember című dokumentumfilmet. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

 

ÉVADNYITÓ

A Háromszék Táncegyüttes szeptember 8-án, pénteken 18 órától nyitja meg idei évadját: Az én mesém című produkcióval várják az érdeklődő kicsiket és nagyokat Sepsiszentgyörgy főterén. A táncmesét 85 alkalommal játszották, utolsó alkalommal szeptember 8-án lehet megtekinteni.

 

KIÁLLÍTÁS

Csütörtökön 19 órától a sepsiszentgyörgyi Köntés Pincegalériába Baby-ball – babarclenyomatok, avagy Üzenet a Túlpartról címmel nyílik meg Becsey Zsuzsa képzőművész, meseíró, rajzfilmkészítő kiállítása. A tárlatot Bob József – Bumbi marosvásárhelyi képzőművész nyitja meg, ezt követően az alkotóművész a Köntés Kávézóban improvizációs koncertet ad.

 

BURROGTATÓ

Szeptember 16-án rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni burrogtatót, az ötödik éve útjára indított gépésztalálkozót. A múzeum munkatársai kérik mindazokat, akik veterán traktorjukkal, vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépükkel bemutatkoznának, felvonulnának a rendezvényen, hogy jelentkezzenek szeptember 8-ig az alábbi elérhetőségeken: a hpmuzeum@yahoo.com e-mail-címen vagy a 0746.103.796-os telefonszámon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük