Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A három kismalac

A három kismalac Kultúra

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház ma 18 órától mutatja be új, A három kismalac című bábjátékát a Kamarateremben. Az alkotók minden négy év feletti nézőjüknek nagy szeretettel ajánlják az előadást, melyet Nagy Lázár József rendezett.

A Lukács Emőke, Páll Gecse Ákos, Szucher Ágnes és Vincze Tímea által életre keltett történetben a mesék híres három kismalaca a főszereplő. Önfeledten játszanak, amíg el nem döntik, házat építenek, ami remek móka, csakhogy önmagától jön a kérdés: miből? Vagyis milyen anyagból, hogyan, és… Dönteni kell, mert nem mindegy, hogy szalmából, vesszőből, vagy téglából épül a ház, ezeknek a döntéseknek viszont következménye van. Erről szól ez a történet: a döntésekről – legyen az jó vagy rossz, akár elhamarkodott – és ezeknek a következményeiről, főleg akkor, amikor még ebben az idilli környezetben is ott ólálkodik a Farkas!
A bemutatót követően, az előadás február 26-án 18 óra tekinthető meg, szervezett csoportokat február 27-én és 28-án várnak 10 és 12 órára. Jegyeket előfoglalni a 0755 335 400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehet. Egy jegy ára 7 lej, megvásárolható a helyszínen (a Háromszék Táncstúdió bejáratánál) az előadás előtt egy fél órá

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük