Segítsen, hogy segíthessünk!

A Magyar Unitárius Egyház Gondviselés Segélyszervezetének háromszéki fiókszervezete március 22-én, csütörtökön 16–19 óra, március 23-án, pénteken 15–19 óra, illetve március 24-én, szombaton 10–13 óra között hetedik alkalommal szervez adománygyűjtést Erdővidéken, Baróton. Ez alkalommal is három helyszínen várják felajánlásaikat önkénteseink: a baróti Profi bevásárlóközpont, illetve a Comixt Rt. (külső) önkiszolgálója és a CEC Bank melletti üzlete bejáratánál.

A szervezet önkéntesei arra fogják kérni a vásárlókat, hogy bevásárló körútjuk során, lehetőségeik függvényében vásároljanak egy-két terméket pluszba (tartós élelmiszert, tisztálkodó szereket, édességet), és a segélyszervezet munkatársainak közreműködésével juttassák el nehéz körülmények között élő, erdővidéki többgyermekes családoknak, szellemi és testi fogyatékosoknak, kisnyugdíjas idős embereknek, hogy ők is részesülhessenek törődésben, illetve kaphassanak segítséget, ajándékcsomagot a közelgő húsvét alkalmával.

A szervezet bővíteni szeretné adatbázisát. Amennyiben ismernek környezetükben olyan családot, személyt, akik különösen nehéz körülmények között élnek, jelezzék szervezetünk képviselőinél. Újabb, az adománygyűjtésben részt venni szándékozó önkéntesek jelentkezését is szívesen fogadjuk!

A Gondviselés Segélyszervezet tevékenységeiről a www.gondviseles.org honlapon vagy a fiókszervezet Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Demeter Zoltán és Pájer György, a Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki programfelelősei