Bodoki Körkép

Röviden

Tavaszi takarítás Az önkormányzat felkéri a község lakóit, hogy takarítsák ki, és tartsák tisztán a kapujuk előtti utcarészeket, valamint szedjék rendbe az ott található virágágyásokat. Idén is kötelező a fogatosok számára a trágyafelfogó zsák használata. Még több rózsa Az elkövetkező hetekben újabb, Csombordról hozott rózsatöveket osztanak szét a helyieknek, tovább bővítve a már meglévő közel […]

Bővebben
A nőket ünnepelték
„Az életünket szebbé és boldogabbá tettétek”

A nőket ünnepelték

„Szeretettel és hálával tartozunk néktek, kik az életünket szebbé és boldogabbá tettétek. Mellettünk vagytok egy életen át, hűségünket, szeretetünket nyújtjuk cserébe érte át” – hangzott el a nőnapi köszöntő március 8-án a bodoki József Attila Kultúrotthonban, ahol közel kétszáz nyugdíjas községbeli asszonyt köszöntöttek.

Bővebben
Össze kell fogni testvérrel, baráttal…

Tisztelet a bátraknak!

Március 15-én több helyszínen is megemlékeztek az 1848–49-es forradalom és szabadságharcban elesett bodoki hősökről. Az ünnepség református templomban istentisztelettel kezdődött.

Bővebben
Munka akad bőven idén is
Májusig helyreállítják a Mikó-kastély falfestményeit

Munka akad bőven idén is

Sikeresen zárta a tavalyi évet a bodoki önkormányzat. A kitűzött terveket nagyrészt megvalósították, de nem dőlnek hátra, hiszen idén is sok a tennivaló.

Bővebben